Krkovička na hořčici

1 h 30 min | hlavní chod | francouzská kuchyně | recept zobrazen: 105961x
Plátky vepřové krkovičky s hořčicí a smetanou.
Komentáře receptu 10
Uvařil jsem to (Recept vařilo 16 lidí)


Postup přípravy receptu

Krkovičku nakrájíme na plátky, trochu osolíme a opepříme, pokapeme olejem, potřeme pikantní hořčicí a necháme asi na 30 minut odpočinout.

Poté plátky krkovičky na malém množství oleje opečeme z obou stran a přikryté dusíme doměkka. Podléváme malým množstvím vývaru nebo horkou vodou. Měkké plátky odložíme. Do výpeku přidáme zbývající hořčici s polovinou smetany, krátce povaříme, pak přidáme brandy a zbytek smetany.

Vařící omáčkou přelijeme plátky masa a můžeme podávat. Přílohou mohou být hranolky nebo pečené brambory.

Když vynecháme brandy, použijeme všechnu smetanu s hořčicí.

konko autor receptu:

Krkovička na hořčici

Počet přidaných receptů: 977

Ingredience

Vaše cena 3999 běžně 5820 Kč sleva 31 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
65 hlasujících
  • Recept Krkovička na hořčici - Krkovička na hořčici

Kuchařky obsahující recept Krkovička na hořčici

Recept se nachází v 369 kuchařkách
Zajímavé recepty...
konko
Zajímavé recepty... 52 receptů
KDI
VARENIE 8355 receptů
Jozar
Vepřové 1287 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Krkovička na hořčici

Celkový počet komentářů: 10
Nalezeno receptů: 10
Přidat příspěvek k receptu Krkovička na hořčici
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept