reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krkovička na hořčici

Plátky vepřové krkovičky s hořčicí a smetanou.


  • 4,6

    69×

    4,5 69
  • 1 h 30 min

  • 17×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Krkovičku nakrájíme na plátky, trochu osolíme a opepříme, pokapeme olejem, potřeme pikantní hořčicí a necháme asi na 30 minut odpočinout.

Poté plátky krkovičky na malém množství oleje opečeme z obou stran a přikryté dusíme doměkka. Podléváme malým množstvím vývaru nebo horkou vodou. Měkké plátky odložíme. Do výpeku přidáme zbývající hořčici s polovinou smetany, krátce povaříme, pak přidáme brandy a zbytek smetany.

Vařící omáčkou přelijeme plátky masa a můžeme podávat. Přílohou mohou být hranolky nebo pečené brambory.

Když vynecháme brandy, použijeme všechnu smetanu s hořčicí.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Krkovička na hořčici

    Celkový počet komentářů: 10
    Nalezeno receptů: 10

    Přidat příspěvek k receptu Krkovička na hořčici

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.