Krkovice v alobalu

2 h 30 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 10448x
Recept na vynikající masíčko.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Nakrájíme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrojíme úplně. Smícháme ingredience na marinádu, důkladně potřeme maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu a necháme 24 hodin v lednici uležet.

Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

Druhý den vložíme do každého zářezu plátek slaniny, plátek sýra a plátky žampionů. Potřeme olejem a důkladně zabalíme do alobalu.

Krkovici v alobalu pečeme na 200 °C asi 2 hodiny. Posledních pár minut alobal otevřeme a pečeme odkryté.

Krkovici v alobalu podáváme třeba s vařenými brambory.

autor receptu:

Krkovice v alobalu

Počet přidaných receptů: 122

Ingredience

na porcí


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Krkovice v alobalu

Celkový počet komentářů: 1
  • Komentář k receptu Krkovice v alobalu Hedvika 01.05.2017 14:05:41

    Chuťově to pro mě bylo zvláštní, ale ne špatný. Po 2 hodinách pečení to bylo hodně tuhé. Já pekla 20 minut na 240, zbytek 220, 15 minut před koncem odkryté. Celkem 3 hodiny a pak maso měkoučké.

Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Krkovice v alobalu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept