reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

podle potřeby

Postup přípravy

Nakrájíme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrojíme úplně. Smícháme ingredience na marinádu, důkladně potřeme maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu a necháme 24 hodin v lednici uležet.

Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

Druhý den vložíme do každého zářezu plátek slaniny, plátek sýra a plátky žampionů. Potřeme olejem a důkladně zabalíme do alobalu.

Krkovici v alobalu pečeme na 200 °C asi 2 hodiny. Posledních pár minut alobal otevřeme a pečeme odkryté.

Krkovici v alobalu podáváme třeba s vařenými brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Krkovice v alobalu

Celkový počet komentářů: 1
  • Hedvika
    Hedvika

    Komentář k receptu Krkovice v alobalu

    Chuťově to pro mě bylo zvláštní, ale ne špatný. Po 2 hodinách pečení to bylo hodně tuhé. Já pekla 20 minut na 240, zbytek 220, 15 minut před koncem odkryté. Celkem 3 hodiny a pak maso měkoučké.

    01.05.2017 14:05:41

Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Krkovice v alobalu

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.