Krkovice v alobalu

2 h 30 min | hlavní chod | 6 porcí | česká kuchyně | recept zobrazen: 10162x
Recept na vynikající masíčko.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Nakrájíme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrojíme úplně. Smícháme ingredience na marinádu, důkladně potřeme maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu a necháme 24 hodin v lednici uležet.

Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

Druhý den vložíme do každého zářezu plátek slaniny, plátek sýra a plátky žampionů. Potřeme olejem a důkladně zabalíme do alobalu.

Krkovici v alobalu pečeme na 200 °C asi 2 hodiny. Posledních pár minut alobal otevřeme a pečeme odkryté.

Krkovici v alobalu podáváme třeba s vařenými brambory.

autor receptu:

Krkovice v alobalu

Počet přidaných receptů: 122

Ingredience

na porcí


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Krkovice v alobalu

Celkový počet komentářů: 1
  • Komentář k receptu Krkovice v alobalu Hedvika 01.05.2017 14:05:41

    Chuťově to pro mě bylo zvláštní, ale ne špatný. Po 2 hodinách pečení to bylo hodně tuhé. Já pekla 20 minut na 240, zbytek 220, 15 minut před koncem odkryté. Celkem 3 hodiny a pak maso měkoučké.

Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Krkovice v alobalu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Co je to hyperaktivní močový měchýř?

    Co je to hyperaktivní močový měchýř?

    Je časté vyhledávání toalet běžnou součástí vašeho dne? Je pro vás rychlá dostupnost toalety naprostou prioritou, kamkoliv se vypravíte? Vyhýbáte se společenským událostem, návštěvám, zneklidňuje vás cizí prostředí? Pomalu ale jistě se vzdáváte sexuálního života? Možná víme, co za tím stojí.

  • Léto je období vaginálních mykóz a kvasinkových infekcí. Jak jim předejít?

    Léto je období vaginálních mykóz a kvasinkových infekcí. Jak jim předejít?

    Kvasinkové onemocnění nám může znepříjemnit dovolenou i celé léto. Jeho příčinou bývá koupání se v bazénech a na koupalištích, kde dochází k narušení přirozeného vaginálního pH. Ke vzniku onemocnění pak přispívá i nadměrná konzumace sladkostí a stres.




přidat nový recept