reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krkovice na česneku a tmavém pivu

Krkovice upečená na černém pivu se slaninou, cibulí a česnekem. Snadný recept na vydatný oběd nebo večeři.


  • 4,4

    43×

    4,4 43
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Oloupeme cibuli a česnek, cibuli nakrájíme na kolečka a česnek na plátky. Troubu předehřejeme na 220 °C.

Opláchnuté a osušené větší plátky krkovice položíme do pekáčku těsně vedle sebe. Maso osolíme, opepříme, okmínujeme, překryjeme plátky slaniny a posypeme nakrájenou cibulí a česnekem. Směs zalijeme pivem, pekáček přikryjeme a dáme péct do trouby.

Krkovici pečeme do změknutí přikrytou, potom dopékáme asi 10 minut odkrytou, aby získala kůrčičku.

Krkovici na česneku a tmavém pivu podáváme s bramborovou přílohou jako hlavní chod.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Krkovice na česneku a tmavém pivu

    Celkový počet komentářů: 1

    • Doga nenažraná
      Doga nenažraná

      Komentář k receptu Krkovice na česneku a tmavém pivu

      to je žrádlo mňam :D

      08.03.2014 14:54:09

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Krkovice na česneku a tmavém pivu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.