Toto je velice rychlý a zdravý teplý předkrm nebo lehké jídlo, které podáváme s pečivem.
Hodnocení
3.0
/ 5 (1402x)
Doba přípravy
20 min
Chutnalo
3x
Ingredience
- -
česnek
- -
sůl
0.5 svazku
tymián
- -
rozmarýn
1 ks
feferonka
- -
mletý pepř
- -
olivový olej
16 ks
krevety obří
800 g
konzervovaná rajčata
Postup přípravy
Krevety vyloupneme, česnek nakrájíme na kousky, feferonku na kolečka a bylinky potrháme. Na oleji osmahneme česnek, feferonku, bylinky a potom opečeme krevety ze všech stran. Krevety potom vyjmeme a udržujeme v teple. Rajčata necháme okapat, potom je rozmačkáme, přidáme na pánev a asi 10 minut dusíme, ochutíme oslí, pepřem a na talíři krevety polijeme omáčkou.