reklama
hledat uživatel
       

Krevetové ragú

Snadná a rychlá příprava velice chutného ragú z krevet, žampionů, pórku a smetany.


  • 3,9

    16×

    3,9 16
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Předvařené krevety podle potřeby očistíme, vypereme a necháme okapat. Očištěné žampiony nakrájíme na větší kousky. Pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka. Čerstvý kopr nasekáme. Můžeme ho však nahradit petrželkou nebo pažitkou.

Na rozpuštěném másle zvolna restujeme asi 4 minuty žampiony a krevety. Osolíme, opepříme a vmícháme pórek. Jakmile zavadne, směs podlijeme vínem, které necháme odpařit. Přilijeme smetanu a zvolna vaříme do zhoustnutí. Nakonec ragú ochutíme čerstvě nasekaným koprem.

Krevetové ragú můžeme podávat v malých miskách s toastem jako předkrm nebo s těstovinami jako hlavní chod. Výborně se k němu hodí několik plátků na olivovém oleji opečené cukety.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Krevetové ragú

    Celkový počet komentářů: 4
    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Krevetové ragú

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.