reklama
hledat uživatel
       

Krevetové máslo

Velice jednoduché a vynikající máslo, kterým organismu přidáte potřebné minerály a energii. Pomazánku můžete použít také na slavnostní stůl.


  • 3,0

    200×

    3 200
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibulku očistíme a nasekáme najemno. Bylinky omyjeme, osušíme a nasekáme. Máslo necháme v misce změknout.

V malé pánvičce rozpustíme lžíci másla a orestujeme v něm cibulku a krevetky. Směs pak necháme vychladnout.



Do změklého másla přidáme nasekané bylinky, vegetu a lehce vše promícháme. Pro zjemnění můžeme přimíchat lžíci smetany. Nakonec do másla opatrně přimícháme vychladlé krevetky s cibulkou.



Hotové máslo vychladíme v ledničce. Podáváme s celozrnným pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Krevetové máslo

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.