reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krevetky na aténský způsob

Krevetky podušené na víně s česnekem a kořením můžete podávat jako předkrm nebo chuťovku. Místo kečupu lze použít protlak.


  • 2,9

    1 410×

    2,9 1410
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibulku zpěníme na oleji, přidáme očištěné krevety, na plátky nakrájený česnek, najemno nakrájenou pažitku, okořeníme, osolíme a opékáme. Potom zalijeme směsí kečupu, bílého vína a citronové šťávy a nakonec přidáme tavený sýr, který necháme roztavit. Podáváme s bílým pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Krevetky na aténský způsob

    Celkový počet komentářů: 2

    • Milovník krevet
      Milovník krevet

      Komentář k receptu Krevetky na aténský způsob

      No sice jsem ten recept nedělal, ale tavený sýr v krevetách, to je fakt humus. Pochybuju že by to tak dělali v Řecku, to by tam spíš dali fetu...

      24.11.2013 14:24:06

    • Naexx
      Naexx

      nesouhlasím!

      hodnocení 2.9 není správné. Ten kdo má rád krevety tento recept musí ocenit, protože je výborný!

      08.01.2012 18:06:32

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Krevetky na aténský způsob

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.