reklama
hledat uživatel
       

Křenové žervé

Našlehané žervé jemné chuti přijde k chuti jako svačinka na čerstvém pečivu.


  • 4,3

    4,3 6
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Pórek očistíme a nakrájíme na velmi drobno. Máslo necháme povolit nebo rozpustit a mírně vychladnout. Mozzarellu najemno nastrouháme.

Žervé vyšleháme s máslem, mozzarellou, křenovou pastou, přidáme pórek a dochutíme solí a pepřem.

Křenové žervé podáváme na pečivu. Je výborné i na jednohubkách.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Křenové žervé

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.