Těstoviny s chřestovým krémem a krůtími nudličkami. Rychlý a snadný recept na velmi chutný hlavní chod.
10 lístků | bazalka |
300 g | krůtí prsa |
400 g | bílý chřest |
200 g | těstoviny linguine |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý bílý pepř |
Příprava chřestu a jeho tepelná úprava není nijak složitá, záleží však na jeho kvalitě a čerstvosti. Jedině mladý a čerstvý chřest bude také chutný. Chřest je velmi křehký, a tak je třeba určitá dávka opatrnosti při jeho přípravě. Bílý a zelený chřest se v jistém ohledu připravuje odlišně.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena