Kuřecí prsa očistíme a nakrájíme na nudličky nebo slabé malé plátky, které vložíme do misky. K masu přidáme 1 vejce, 2 lžičky solamylu. Solamyl a vejce zabrání, aby maso při úpravě ztratilo šťávu. Přimícháme 2 lžičky kari a sůl podle chuti. Promícháme a necháme chvilku odležet.
Mezitím si očistíme a nakrájíme pórek na půlkolečka.
Na plotně prudce roztopíme olej v pánvi Wok a vložíme kuřecí prsa. Opékáme prudce a rychle, aby maso neztratilo šťávu. Když jsou prsa hotová, přendáme je do misky. Do pánve vložíme opět na trochu oleje nakrájený pórek a rychle orestujeme. V závěru přidáme kari koření podle chuti, lehce podlijeme vodou, do které jsme přidali opět trochu solamylu, aby vznikl sos. Nakonec maso i pórek smícháme dohromady.
Před podáváním křehké kuře na kari už jen prohřejeme. Křehké kuře podáváme s rýží.