reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Králík v pomalém hrnci

Osvědčený recept na hlavní chod pro milovníky králičího masa.


  • 5,0

    11×

    5 11

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Králíka omyjeme, rozdělíme na jednotlivé porce, osolíme a vložíme do pomalého hrnce, na jehož dno nakrájíme jednu střední cibuli a přilijeme 2 panáky vody. Na povrchu poklademe špekem, slaninou nebo domácím uzeným.

Králika v pomalém hrnci zakryjeme poklicí, hrnec nastavíme na 6 hodin pomalého pečení a jdeme spát. Ráno nás vzbudí vůně upečeného králíka a můžeme jenom baštit. Budete udiveni, kolik má v sobě králík šťávy. Tentokrát jsem ještě udělala ke králíkovi hřibovou omáčku. Použila jsem zmražené lesní hřiby a bylo to vynikající.

Králíka připraveného v pomalém hrnci podáváme s přílohou podle chuti. Před časem jsem dělala stejně jako králíka bažanty a byl to luxus.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Králík v pomalém hrnci

    Celkový počet komentářů: 2

    • Antonín Bulička
      Antonín Bulička

      králík v pomalém hrnci

      Trochu k té výborné chuti lze ještě přispět tím,že naporcovaného králíka naložím přes noc do piva. V hrnci pak ještě dokořeňuji univerzální směsí koření Mikado a taky ke konci pečení jemně přidám bylinky.

      25.11.2017 18:25:16

    • Karel
      Karel

      Komentář k receptu Králík v pomalém hrnci

      Takto dobrého a šťavnatého králíka jsem ještě neměl! Vynikající recept!!���

      06.11.2016 12:14:29


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Králík v pomalém hrnci

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.