reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Králík po staročesku

Klasický recept na pečeného králíka, ničím nepřikrášlený.


  • 4,7

    14×

    4,7 14
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Očištěného králíka rozdělíme na menší porce, bůček nakrájíme na kousky podle kostí, maso potřeme česnekem utřeným se solí (nebo prolisujeme a osolíme, protřeme), poprášíme zázvorem.

Králíka dáme do pekáče, podlijeme vodou a podusíme. Měknoucí maso dáme do předehřáté trouby a upečeme dozlatova. Během pečení podléváme šťávou z masa.

Králíka po staročesku podáváme s bramborovými nebo chlupatými knedlíky a dušeným červeným zelím.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Králík po staročesku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.