reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Králík na žampionech

Tento recept na dušeného králíka na houbách k nám doputoval až z Řecka. A je moc dobrý!


  • 2,9

    1 151×

    2,9 1151
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Očištěné porce králíka orestujeme na rozpáleném oleji, mírně podlijeme vodou, osolíme, ochutíme tymiánem a dusíme doměkka.

Žampiony očistíme a celé hlavičky přidáme spolu s kouskem másla k masu těsně před dokončením. Pozor, houby by se neměly rozvařit!

Měkké porce králíka a žampiony upravíme na talíř a obložíme olivami. Vyberte ty, které máte nejraději. Králík na žampionech je vynikající s barevnou rýží a zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Králík na žampionech

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.