reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Králík na víně se švestkami

Kořeněný králík na červeném víně se sušenými švestkami. Povedený recept na králičí maso.


  • 0

    0 0
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Omytého a osušeného králíka namažeme olejem, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a posypeme provensálským kořením. Králíka zabalíme do potravinové folie a necháme přes noc v lednici odležet.

Následující den králíka rozbalíme, vložíme do pekáčku, přidáme máslo a podlijeme vínem. Do králíka uděláme zářezy a vložíme na proužky nakrájené švestky. Zbytek švestek položíme vedle králíka. Pečeme ve vyhřáté troubě.

Téměř měkkého králíka na víně se švestkami zalijeme smetanou a pečeme ještě 20 minut.

Králíka na víně se švestkami podáváme s oblíbenou přílohou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Králík na víně se švestkami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.