Králík na tymiánu

2 hod | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 70407x
Králík a tymián - kombinace, která si zaslouží vyzkoušet tento recept.
Komentáře receptu 1


Postup přípravy receptu

Králíka naporcujeme, stehna dobře očistíme a zbavíme tuhé blány.

Maso dobře prošpikujeme stroužky česneku, osolíme a posypeme drceným kmínem a tymiánem.

Porce králíka vložíme do hluboké pánve, podlijeme olejem a pečeme. Průběžně maso otáčíme, podle potřeby podléváme vývarem nebo vodou.

Před dopečením na porce masa poklademe kousek másla a necháme ho rozpustit.

Králíka pečeného na tymiánu podáváme s bramborovou kaší a kyselým zelím.

autor receptu:

Králík na tymiánu

Počet přidaných receptů: 335

Ingredience

4,5
skvělý recept
14 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Králík na tymiánu

Celkový počet komentářů: 1
  • Dobrá varianta 12.09.2007 17:36:00

    No králík,fantasii se meze nekladou,Váš recept je nápaditý a hlavně jednoduchý.Já mám úlety spíš jinýma variantama, králíka nakládám celého odblaněného do láku který si vymyslím podle svého nápadu a momentální nálady.Nechám ho v dubovém korýtku v chladné pivnici a tak tři krát denně obracím a polévám.Pak dojde na náplň břišní dutiny, tam se fantasii meze již vůbec nekladou, ale Váš recept vyzkouším,budu se snažit. Děkuji za inspiraci.

Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Králík na tymiánu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept