reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Králík na dobromyslu

Králičí maso je výživné, lehce stravitené a chutné


  • 2,8

    128×

    2,7 128
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 804 hodnocení

Jak vyzrát na skvrny 1.díl

26. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Recept na jablkovou bábovku s ořechy krok za krokem

25. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 160 hodnocení

Milujete chuť sušených rajčat? Připravte si domácí a levnější variantu

24. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 667 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Postup přípravy

Králíka naporcujeme na 4 díly, stejně jako sádlo. Cibui oloupeme a nakrájíme na kolečka. Bůček pokrájíme na kostičky.

Na každou porci králíka položíme plátek slaniny, pod který vsuneme 1 stonek dobromyslu. Potom na něj položíme díl sádla.

Máslo s olejem rozehřejeme na pánvi a vožíme na něj rozkrájený bůček, porce králíka a kolečka cibule. Na mírném ohni opečeme ze všech stran. Když maso zrůžoví, přidáme prolisovaný česnek s vínem, půl sklenky teplé vody a dusíme.

Před podáváním maso vyjmeme, urovnáme na předehřátý talíř a přelijeme šťávou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Králík na dobromyslu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.