Králík s rozmarýnem dušený na víně s vermutem.
3 lžíce | olej |
2 snítky | rozmarýn |
2 ks | pórek |
3 lžíce | vermut |
125 ml | bílé víno |
0.5 kelímku | smetana ke šlehání |
250 ml | vlažná voda |
0.5 svazku | jarní cibulka |
1 lžíce | barevný pepř |
200 g | cherry rajče |
1 ks | králík (cca 2kg) |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý barevný pepř | |
na ozdobu | |
1 snítka | rozmarýn |
4 lístky | meduňka |
4 lístky | kadeřavá petrželka |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena