reklama
hledat uživatel
       

Králík cibulář

Použijte nejlépe králičí hřbet a stehna. Polévejte cibulovou omáčkou a podávejte s brambory nebo pečivem.


  • 2,9

    490×

    2,9 490
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 542 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 812 hodnocení

Jak žít s bezlepkovou dietou

16. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 590 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 659 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

14. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Jak na pečení dortu

14. 9. 2019

Postup přípravy

Dvě třetiny slaniny nakrájíme na proužky, kterými protkneme maso, osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Zbylou slaninu nakrájíme na kostičky a cibuli na půlkolečka. Slaninu na pánvičce rozpustíme a přidáme cibuli. Dáme ji do pekáčku, vložíme králíka a pečeme v troubě doměkka, maso přeléváme výpekem a vývarem z masoxu. Měkkého vyndáme , základ zasypeme moukou, orestujeme, zalijeme trochou vývaru a necháme asi 20 minut povařit.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Králík cibulář

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.