reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Očištěné maso prošpikujeme, osolíme opepříme. Maso naskládáme do pekáčku a přelijeme 1/2 kostkou rozehřátého másla.

Do půllitrové sklenice nakrájíme cibule, česnek, přidáme hořčici, kečup, sůl, pepř, kari, 6 kuliček jalovce a dolijeme vodou, aby byla sklenice plná.

Touto směsí přelijeme maso a necháme do druhého dne v lednici uležet. Druhý den králíka pečeme. Králíka alá bažant během pečení směsí přeléváme. Králíka alá bažant pečeme, až je maso měkké.

Králíka alá bažant podáváme s rýží.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Králík alá bažant

    Celkový počet komentářů: 1

    • pavkamlc
      pavkamlc

      Nejlepší králík, kterýho jsem měl a že jich bylo hodně.

      17.02.2016 07:02:32

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Králík alá bažant

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.