Snadný recept na přípravu králičího masa se slaninou, žampiony a smetanou.
0.3 ks | celer |
1 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
2 ks | šalotka |
250 g | žampiony |
1 ks | bobkový list |
4 kuličky | nové koření |
100 g | anglická slanina |
150 ml | smetana ke šlehání |
75 ml | bílé suché víno |
1 hrst | čerstvá petrželka |
10 kuliček | celý černý pepř |
600 g | králičí plec s hrudí |
150-200 ml | králičí vývar |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena