Králičí polévka

45 min | polévka | čínská kuchyně | recept zobrazen: 60681x
Králičí polévka se zeleninou je výtečná a hodí se jako skvělá sváteční polévka k obědu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Králičí maso očistíme, pokrájíme na nudličky, cukety omyjeme, pokrájíme na tenká kolečka. Sójovou omáčku smícháme s olejem a v této směsi necháme 30 minut maso marinovat.

Mezitím uvedeme do varu vývar, který mírně ochutíme solí a pepřem. Do vývaru přidáme po půl hodině marinování maso, oheň snížíme a necháme vařit, dokud maso nezměkne. Poté přidáme spařená, oloupaná rajčata, nakrájené cukety, přimícháme lžíci octa a ještě krátce povaříme, dokud nezměkne i zelenina.

Ještě teplou králičí polévku podáváme. Zasytí jako hlavní chod.

autor receptu:

Králičí polévka

Počet přidaných receptů: 208

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Králičí polévka

Přidat příspěvek k receptu Králičí polévka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept