reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Králičí paštika

Recept na vynikají paštiku pro milovníky králičího masa.


  • 4,1

    16×

    4 16

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Králičí maso omyjeme a v zeleninovém vývaru povaříme doměkka, až maso samo odpadává z kostí. Zhruba hodinu, ale záleží na stáří králíka. Maso obereme z kostí a necháme vychladnout.

Cibuli očistíme a spolu s půlkou slaniny a špeku a vším masem umeleme na strojku na maso. Zbylou slaninu a špek nakrájíme na drobné kostičky. Do umletého masa vmícháme slaninu, vejce, koření podle chuti a vývar se strouhankou podle potřeby. Směs na paštiku velmi dobře promícháme.

Formu na paštiku vymastíme, naplníme králičí směsí a přikryjeme. Vložíme ji do vhodné nádoby s vodou a ve vyhřáté troubě ji vaříme asi 80 minut.

Hotovou králičí paštiku necháme dobře vychladnout, nejlépe do druhého dne. Králičí paštiku vyklopíme, nakrájíme a můžeme servírovat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Králičí paštika

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.