reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krakonošův oheň ala Dočík

Vyzkoušejte recept na pikantní omáčku z vepřového masa a cibule.


  • 5,0

    5 3
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Plátky vepřové pečeně omyjeme, nakrájíme na nudličky a vložíme do mísy. Maso osolíme, přidáme mletou pálivou papriku, pepř a chilli, zalijeme olejem a necháme odležet alespoň 1 hodinu.

Tři větší cibule oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na rozpálenou pánev vsypeme vepřové nudličky včetně oleje, přidáme cibuli a osmahneme dozlatova. Maso podlijeme vodou a dusíme doměkka. Nakonec do výpeku přidáme smetanu a omáčku podle potřeby zahustíme jíškou. Omáčku prohříváme, aby se ztratila syrová chuť mouky.

Krakonošův oheň ala Dočík podáváme s libovolnou přílohou, hodí se třeba rýže.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Krakonošův oheň ala Dočík

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.