Krabí pomázanka s majonézou

30 min | pomazánka | česká kuchyně | recept zobrazen: 88026x
Chutná krabí pomazánka, která je výborná ke svačině.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařilo 10 lidí)


Postup přípravy receptu

Nachystáme si misku střední velikosti a necháme rozmrazit krabí tyčinky.

Mezitím si oloupeme a najemno nakrájíme cibuli, kterou dáme do připravené misky. Do misky vyškrábeme celou sklenici majonézy. Jakmile jsou krabí tyčinky trochu rozmrzlé, nakrájíme je na kostičky. Můžete větší nebo menší (podle chuti). Nakrájené tyčinky dáme do misky.

Z půlky citronu vymačkáme do pomazánky šťávu. To vše promícháme. Nakonec můžeme krabí pomazánku dochutit kořením. Vhodné koření je grilovací, sůl nebo bílý pepř. Pomazánku můžeme zjemnit bílým jogurtem.

Krabí pomazánka se může servírovat na jakýkoliv způsob. Nejlepší je ale na celozrnném pečivu rozkrojeném napříč a ozdobená snítkou petrželky.

Nisha autor receptu:

Krabí pomázanka s majonézou

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

4,3
skvělý recept
36 hlasujících
  • Recept Krabí pomázanka s majonézou - Krabí pomazánka.
  • Recept Krabí pomázanka s majonézou -
  • Recept Krabí pomázanka s majonézou -
  • Recept Krabí pomázanka s majonézou -
  • Recept Krabí pomázanka s majonézou -
  • Recept Krabí pomázanka s majonézou -


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Krabí pomázanka s majonézou

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Krabí pomázanka s majonézou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept