reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Krab ve vinném rosolu

Krabí tyčinky v rosolu.


  • 3,2

    111×

    3,1 111
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Krabí tyčinky necháme rozmrznout, nakrájíme je na stejné kousky a rozdělíme je do 4 skleniček

Podle návodu na obalu si připravíme želatinu, ale množství vody snížíme o množství vína, které na konci do želatiny přilijeme. Želatinu necháme nabobtnat, pak ji při teplotě kolem 60 °C necháme rozpustit. Dbáme na to, aby se želatina nevařila. Pak želatinu ochutíme octem, solí, pepřem, cukrem, citronovou šťávou. Nakonec přilijeme víno. Želatinu necháme částečně vychladit a zalijeme jí krabí maso v pohárech. Pak je necháme vychladit a ztuhnout. Zbylou želatinu nalijeme do vhodné nádobky a uschováme.

Připravíme si majonézu. Stačí smíchat majonézu, smetanu, citronovou šťávu a bylinky. Majonézou zdobíme poháry s krabem ve vinném rosolu a zdobíme je snítkou petrželky. Případně můžeme použít kousek krabí tyčinky nebo lososa.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Krab ve vinném rosolu

    Celkový počet komentářů: 1

    • doktor
      doktor

      Zajímavé.

      Již/naštěstí/jsem se mnohokrát přesvědčil,že v invenci jste skutečně Král.Dnes se dost naběhám,ale jsem zvědav.Ty kombinace každého gourmeta nenechají klidným.

      10.11.2006 02:37:11

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Krab ve vinném rosolu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.