2 až 4 porce masa s rýží.
100 g | hrášek |
1 stroužek | česnek |
paprika | |
solamyl | |
250 ml | smetana |
2 ks | mrkev |
2 ks | cibulky |
pepř a sůl | |
olej na smažení | |
1 ks | paprika žlutá |
450 g | vepřová kotleta |
Vepřové maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na plátky a obalíme v solamylu. Zeleninu musíme také očistit a poté ji nakrájíme na drobné kousky. Dále prolisujeme česnek.
Na pánvi wok rozehřejeme olej a maso na něm zprudka opečeme po obou stranách. Maso osolíme a opepříme a vyjmeme z pánve. Na rozpálenou pánev ihned vložíme zeleninu, podusíme, přilijeme smetanu a necháme přejít varem. Maso vložíme do této omáčky a prohřejeme.
Na talíře klademe plátky masa a kopečky rýže. Vše nakonec přelijeme omáčkou.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena