reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Košarí (kushari)

Celkový počet komentářů: 4
  • elvis
    elvis

    Komentář k receptu Košarí (kushari)

    Opravdu zvláštní pokrm, trochu to připomíná pohádku o pejskovi a kočičce jak pekli dort, ale kdoví, možná to je i jedlé.

    27.02.2014 16:00:16

    • Michal
      Michal

      Re: Komentář k receptu Košarí (kushari)

      Vězte, že to je opravdu skvělé jídlo. Než jsem ochutnal, tak jsem měl podobný názor jako vy :)

      11.09.2016 11:55:01

  • Tereza Abdelmoaty
    Tereza Abdelmoaty

    Obměnou může být Košhari masrí neboli egyptský způsob vaření koshari...v egyptě se vynechává cizrna a cibule se nedává do omáčky nýbrž se jí velké množství osmaží a dává se na vrch...což koshari dodává zajímavou a delikatesní chuť, má-li někdo, místo chilli je dobré přidávat shatu. Také je možné udělat omáčku jen z protlaku, soli a olivového oleje a zvášť udělat zálivku z česneku, trošky octa a citronové šťávy a trošky vody. každopádně ale doporučuji čočku min. hodinu namočit a důkladně slít a propláchnout, jelikož se tak zbavíte "nadýmacích" látek =)

    10.03.2011 19:36:12

  • mafia
    mafia

    odlehčení

    když jsem to vařila tak jsem to mírně odlehčila od sacharidů, takže jsem tam těstoviny vůbec nedávala, ale pokud vůbec nějaké pak se tam velmi hodí kuskus...
    (jeli už cibulka v základu omáčky nemusí být ani navchu, její chuť je už uvnitř)
    a pokud chcete mít omáčku "nadýchanou" doporučuji před podáváním prohnat mixérem...

    03.02.2011 15:34:07

Nalezeno receptů: 4

Přidat příspěvek k receptu Košarí (kushari)

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.