reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Zralá a masitá rajčata umyjeme, nahnilé a nejedlé části odstraníme. Rajčata nakrájíme a rozvaříme v smaltovaném hrnci. Pak je prolisujeme.

Protlak odměříme a přelijeme do čistého hrnce. Cibuli a ostatní koření vložíme do čistého bílého lněného sáčku, které převážeme a dáme vařit spolu s protlakem. Vaříme do zhoustnutí. Přidáme sůl, ocet, mletou červenou papriku, cukr a chvíli povaříme. Sáček s cibulí a kořením vybereme a horký protlak nalijeme do sklenic vypláchnutých vřící vodou. Ihned je převážeme celofánem. Kořeněný rajčatový protlak či kečup nesterilizujeme.

Vychladlý rajčatový protlak uložíme na chladné místo.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kořeněný rajčatový protlak či kečup

    Celkový počet komentářů: 1

    • Ted Mosby
      Ted Mosby

      Pěkná sračka

      10.08.2012 12:32:52

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Kořeněný rajčatový protlak či kečup

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.