reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 793 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 013 hodnocení

Domácí a poctivá: Pistáciová zmrzlina krok za krokem

7. 8. 2020

Bábovka

4,7 1 741 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 829 hodnocení

6 nejlepších receptů na sýr, maso i zeleninu v těstíčku

7. 8. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 208 hodnocení

Recept na švestkový koláč s tvarohem krok za krokem

6. 8. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 608 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 784 hodnocení

Připravte se na další vlnu veder: Míchané drinky a osvěžující sorbety vás nakopnou

5. 8. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 292 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 677 hodnocení

Cuketa na talíři: Oblíbené recepty, které musíte vyzkoušet!

4. 8. 2020

Postup přípravy

Zralá a masitá rajčata umyjeme, nahnilé a nejedlé části odstraníme. Rajčata nakrájíme a rozvaříme v smaltovaném hrnci. Pak je prolisujeme.

Protlak odměříme a přelijeme do čistého hrnce. Cibuli a ostatní koření vložíme do čistého bílého lněného sáčku, které převážeme a dáme vařit spolu s protlakem. Vaříme do zhoustnutí. Přidáme sůl, ocet, mletou červenou papriku, cukr a chvíli povaříme. Sáček s cibulí a kořením vybereme a horký protlak nalijeme do sklenic vypláchnutých vřící vodou. Ihned je převážeme celofánem. Kořeněný rajčatový protlak či kečup nesterilizujeme.

Vychladlý rajčatový protlak uložíme na chladné místo.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kořeněný rajčatový protlak či kečup

    Celkový počet komentářů: 1

    • Ted Mosby
      Ted Mosby

      Pěkná sračka

      10.08.2012 12:32:52


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Kořeněný rajčatový protlak či kečup

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.