reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kořeněný nálev na okurky

Mírně kořeněný nálev na okurky vhodný i na papriku, zelí a čalamádu.


  • 4,5

    17×

    4,4 17
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do hrnce nalijeme vodu, ocet, přidáme cukr, sůl, deko a koření. Vše 5 minut povaříme a ještě horkým nálevem zaléváme očištěné okurky proložené cibulí, mrkví a koprem.

Okurky s kořeněným nálevem zavařujeme 10 minut na 80 - 90 °C.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kořeněný nálev na okurky

    Celkový počet komentářů: 2

    • ramona
      ramona

      přeslazený

      na 1 l octu - 60 dkg ...!

      10.08.2014 14:34:42

      • Háňa
        Háňa

        Re: přeslazený

        Tento recept dělám už pravidelně několik let a každému okurky v tomto nálevu chutnaly. Nikdy jsem neslyšela, že by byl nálev přeslazený.

        11.08.2014 17:43:34

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Kořeněný nálev na okurky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.