Kořeněné vepřové nudličky se zeleninou

25 min | hlavní chod | 2 porce | čínská kuchyně | recept zobrazen: 669x
Použitím sezonní zeleniny nebo různého masa v tomto receptu vzniká nepřeberné množství jídel. Asijská kuchyně je krásná!
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Vepřové či jiné maso (krůtí, kuřecí) nakrájíme na nudličky, smícháme se sojovou omáčkou, bílkem a škrobem a necháme chvilku odležet.

Předem namočené jidášovo ucho nakrájíme na krátké nudličky. Mezitím nakrájíme cibuli na proužky a česnek na drobno. Potom veškero očištěnou zeleninu též na nudličky .A připravíme si koření.

V pánvi rozpálíme olej, na který přihodíme naložené maso a za stálého míchání necháme maso zatáhnout, asi 5 minut zprudka smažíme. Přihodíme koření, po chvilce přidáme cibuli, jidášovo ucho a česnek. Po asi 2 - 3 minutách přidáme ostatní zeleninu. Nakonec podle chuti osolíme, případně dochutíme špetkou glutasolu. Nemusí být, vše záleží na vlastním uvážení.Já osobně glutasol používám minimálně, ale nezříkám se ho.

Kořeněné vepřové nudličky se zeleninou podáváme s rýží.

KAPR autor receptu:

Kořeněné vepřové nudličky se zeleninou

Počet přidaných receptů: 4

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kořeněné vepřové nudličky se zeleninou

Přidat příspěvek k receptu Kořeněné vepřové nudličky se zeleninou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept