reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kořeněné italské brambory

Recept na rychlý hlavní chod nebo přílohu z brambor.


  • 3,7

    3,6 9
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Energetická hodnota

1387 kJ / 331,4 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Recept na jablkovou bábovku s ořechy krok za krokem

25. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Milujete chuť sušených rajčat? Připravte si domácí a levnější variantu

24. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Postup přípravy

Rozehřejeme máslo. Brambory očistíme a nakrájíme na kolečka.

Do jenské mísy postupně klademe kolečka brambor, kořeníme je italským kořením a solí. Nakonec je přelijeme máslem. Kořeněné italské brambory dáme zapéct na 90 minut do vyhřáté trouby na 190°C. Případně je pečeme, až jsou upečené dohněda.

Kořeněné italské brambory podáváme samostatně nebo jako přílohu k masu nebo zeleninovým salátům.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kořeněné italské brambory

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.