reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Krůtí játra omyjeme, zbavíme žilek a posypeme směsí koření, nejdříve však játra potřeme oloupaným a prolisovaným česnekem - množství koření i česneku volíme podle chuti. Necháme chvíli stát a nasát vůni koření.

Játra poté obalíme v mouce, rozkvedlaných vejcích a strouhance.

Osmažíme je v rozpáleném oleji.

Usmažená játra podáváme s bramborovou kaší a zeleninovou přílohou. Zdobíme petrželkou nebo pórkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kořeněná krůtí játra

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.