reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kořeněná hnědá čočka

V tomto receptu by mělo být původně použito koření ajowan, ale pokud ho neseženete, tymián ho dobře nahradí!


  • 3,0

    626×

    3 626
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Čočku namočíme na hodinu do vody. Na rozpáleném oleji osmahněte cibulku a krátce česnek, přidáme do kastrolu k čočce, dochutíme solí a pepřem a tymiánem. Přikryjeme a pomalu vaříme, dokud čočka nezměkne a voda se nevstřebá. Podáváme horké!

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kořeněná hnědá čočka

    Celkový počet komentářů: 1

    • Honza Urban
      Honza Urban

      Recept jsem sice nezkoušel, ale všude se píše, že když osolíte čočku před uvařením, tak zůstane tvrdá a že ji neuvaříte. Takže já bych soli až po změknutí čočky.

      02.09.2004 11:37:13

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Kořeněná hnědá čočka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.