Kopřivová smaženice

15 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 292x
Recept na smaženici doplněnou o mladé kopřivy a uzené tofu.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Cibulky očistíme a nakrájíme nadrobno, stejně tak uzené tofu nakrájíme na malé kostičky. Na oleji cibuli s tofu dozlatova osmahneme.

Mladé kopřivy omyjeme a pokrájíme. Kopřivy přidáme k cibulce a tofu a chvíli podusíme. Osolíme, opepříme a vlijeme rozšlehaná vejce. Mícháme, dokud vejce dostatečně neztuhnou (jako na klasickou smaženici).

Kopřivovou smaženici rozdělíme na talíře a ihned podáváme s čerstvým chlebem.

Michy autor receptu:

Kopřivová smaženice

Počet přidaných receptů: 3421

Ingredience

na porce
3,6
dobrý recept
6 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Kopřivová smaženice

Celkový počet komentářů: 1
  • bomba 17.05.2017 12:49:53

    naprosta bomba...dnes jsem si poprve varila z kopriv nasbiranych u lesa a tady jsem se trefila vynikajici dekuji a pridavam k receptu fotografii

Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Kopřivová smaženice
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept