reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kopr ve sladkokyselém nálevu

Zavařený kopr používáme na dochucení koprové omáčky nebo polévky.


  • 4,4

    29×

    4,4 29
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Připravíme si vodu, cukr, sůl a ocet. Vše svaříme a připravíme si tak nálev.

Kopr řádně propláchneme studenou vodou a poté nakrájíme nadrobno. Sypeme volně do připravených skleniček a zalijeme svařeným nálevem. Skleničky uzavřeme a sterilujeme při 85 °C asi 15 minut.

Takto zavařený kopr ve sladkokyselém nálevu nám uložený v temnu vydrží nejméně 2 roky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kopr ve sladkokyselém nálevu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.