reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Koložvárské zelí jinak

Vylepšené koložvárské zelí. U nás se sní za den.


  • 4,3

    14×

    4,2 14
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 555 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 824 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 668 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 167 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 565 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Recept na bezlepkový ořechový koláč krok za krokem

11. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 538 hodnocení

10+1 otázek: Čínská medicína a její principy

10. 10. 2019

Postup přípravy

Rýži uvaříme do poloměkka. Kysané zelí povaříme. Maso okořením a na pánvi podusíme. Přidáme protlak, krátce orestujeme a odstavíme. Klobásku nakrájíme. Pekáč vymastíme máslem a vysypeme strouhankou. Sterilovanou zeleninu scedíme.

Na dno dáme polovinu dušeného zelí a rýži, maso, klobásku, kukuřici, žampiony a opět dáme vrstvu zelí. Vše zalijeme kysanou smetanou a posypeme strouhaným sýrem. Koložvárské zelí v pekáči dáme péct do rozehřáté trouby na 180 °C asi na 25 - 30 minut.

Upečené koložvárské zelí nakrájíme a podáváme se sterilovanými okurkami.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Koložvárské zelí jinak

    Celkový počet komentářů: 3
    • Maxim Gorkij
      Maxim Gorkij

      Komentář k receptu Koložvárské zelí jinak

      Hele přesně to mě napadlo, povařit rýži a postupně přidávat ingredience - verze pro mladé singles, vepřové určitě ano a myslím, že v původním Koložváru z Rumunska protlak ani sýr nebude. Jinak super a díky za recept.

      26.05.2017 15:28:10

    • dablikovi mnamky
      dablikovi mnamky

      Komentář k receptu Koložvárské zelí jinak

      Co to takhle smichat vsechno dohromady zalejt to kys smetanou z vajickem a po zapeceni posypat syrem�

      07.08.2016 23:21:59

    • Hana00001
      Hana00001

      Trošku změna

      Místo klobásy, kterou jsem samozřejmě zapoměla koupit, jsem tam dala vepřové maso. A místo protlaku jen pálivou papriku. Bylo to fajn, můj chlap to snědl skoro celé sám.

      11.03.2010 14:55:12



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Koložvárské zelí jinak

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.