reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Koložvárské zelí jinak

Vylepšené koložvárské zelí. U nás se sní za den.


  • 4,3

    14×

    4,2 14
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 041 hodnocení

Těstoviny v podzimním jídelníčku: Zapečte je!

21. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 760 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

KVÍZ: Je meloun ovoce, nebo zelenina? Otestuj svoji znalost!

21. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 220 hodnocení

Kupujeme hovězí maso: Víte, jak upravit hovězí roštěnec, kližku či plec?

21. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 615 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 802 hodnocení

Bylinky našich babiček aneb jak přírodní cestou utužit své zdraví

21. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 702 hodnocení

Batáty, sladké brambory v našem jídelníčku: Jak je chutně připravit?

20. 10. 2020

Postup přípravy

Rýži uvaříme do poloměkka. Kysané zelí povaříme. Maso okořením a na pánvi podusíme. Přidáme protlak, krátce orestujeme a odstavíme. Klobásku nakrájíme. Pekáč vymastíme máslem a vysypeme strouhankou. Sterilovanou zeleninu scedíme.

Na dno dáme polovinu dušeného zelí a rýži, maso, klobásku, kukuřici, žampiony a opět dáme vrstvu zelí. Vše zalijeme kysanou smetanou a posypeme strouhaným sýrem. Koložvárské zelí v pekáči dáme péct do rozehřáté trouby na 180 °C asi na 25 - 30 minut.

Upečené koložvárské zelí nakrájíme a podáváme se sterilovanými okurkami.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Koložvárské zelí jinak

    Celkový počet komentářů: 3
    • Maxim Gorkij
      Maxim Gorkij

      Komentář k receptu Koložvárské zelí jinak

      Hele přesně to mě napadlo, povařit rýži a postupně přidávat ingredience - verze pro mladé singles, vepřové určitě ano a myslím, že v původním Koložváru z Rumunska protlak ani sýr nebude. Jinak super a díky za recept.

      26.05.2017 15:28:10

    • dablikovi mnamky
      dablikovi mnamky

      Komentář k receptu Koložvárské zelí jinak

      Co to takhle smichat vsechno dohromady zalejt to kys smetanou z vajickem a po zapeceni posypat syrem�

      07.08.2016 23:21:59

    • Hana00001
      Hana00001

      Trošku změna

      Místo klobásy, kterou jsem samozřejmě zapoměla koupit, jsem tam dala vepřové maso. A místo protlaku jen pálivou papriku. Bylo to fajn, můj chlap to snědl skoro celé sám.

      11.03.2010 14:55:12



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Koložvárské zelí jinak

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.