reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kološvárské skládané zelí

Recept na chutnou směs masa s rýží zapečenou s kyselým zelím.


  • 3,9

    15×

    3,9 15
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Kysané zelí scedíme a nasekáme na menší kousky. Rýži uvaříme v osolené vodě. Párky nakrájíme na kolečka. Rajčata a papriky očistíme a nakrájíme na kousky.

Na sádle osmažíme cibuli a promícháme ji s přesekaným kyselým zelím. Mleté vepřové nebo míchané maso zvlášť v misce promícháme s vařenou rýží, solí a pepřem.

Do pekáče dáme polovinu zelí, na ně rozprostřeme masovou směs, poklademe na kolečka nakrájenými párky a nakrájená rajčata a papriky. Potom dáme zbytek zelí a zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mletou papriku.

Směs v troubě pod pokličkou dusíme nejméně 20 minut.

Kološvárské skládané zelí podáváme jako chutný hlavní chod.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kološvárské skládané zelí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.