reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Koláč z mletého masa

Netradiční recept na mleté maso zapečené s bramborovou kaší.


  • 4,5

    17×

    4,4 17
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme na kostky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Po uvaření připravíme z brambor kaši podle toho, jak jsme zvyklí. Poté necháme kaši vychladnout.

Mezitím si připravíme mleté maso. Cibuli oloupeme, omyjeme a nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli, kterou osmažíme dozlatova. Poté k cibuli přidáme mleté maso, utřený česnek, papriku, sůl, pepř, kečup, hořčici a důkladně promícháme. Maso dusíme za občasného míchání na mírném ohni zhruba 15 minut.

Zapékací mísu lehce vymažeme olejem. Do mísy přendáme masovou směs a navrch masa vytvoříme pomocí cukrářského pytlíku pusinky z bramborové kaše.

Připravený koláč z mletého masa vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 25 minut dozlatova.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Koláč z mletého masa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.