Pikantní chuť filátek ančovičky a kaparů na slaném domácím koláči.
4 ks | vejce |
0.5 sklenky | kapary |
130 g | sýr |
2 lžíce | bylinky |
12 ks | ančovičky |
1 balíček | listové těsto |
mletý pepř | |
200 g | zakysaná smetana |
200 ml | smetana na vaření |
3 lžíce | černé olivy bez pecek |
podle potřeby | |
---|---|
hladká mouka | |
tuk na vymazání |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena