reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

na ozdobu

podle chuti

Energetická hodnota

1343 kJ / 320,8 kCal
(na 1 porci)

Postup přípravy

Jablka očistíme a nastrouháme. Z mléka a pudinkového prášku uvaříme podle návodu pudink.

Do pudinku přidáme cukr, kokosovou moučku, máslo a oloupaná nastrouhaná jablka. Pudink ochutíme citronovou šťávou. Kokosáček dobře promícháme a nalijeme do misek vypláchnutých studenou vodou. Necháme vychladit.

Pak kokosáčky vyklopíme na talířky, dokola dáme ovoce - jahody nebo maliny, ozdobíme šlehačkou a pocákáme buď hustou ovocnou šťávou nebo pikaem, karamelem či čokoládou podle chuti. Ozdobený kokosáček ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Přidat příspěvek k receptu Kokosáček

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.