reklama
hledat uživatel
       

Kočičák

Tradiční a jednoduchá příloha k masům všeho druhu, rodinný recept.


  • 4,2

    19×

    4,2 19
  • 20 min

Postup přípravy

Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme doměkka v osolené vodě se špetkou kmínu.

Mezitím si v kastrolu dozlatova osmahneme cibulku nakrájenou na proužky.

Vařené brambory slijeme, ještě horké přidáme k cibulce a šťouchadlem nahrubo rozmačkáme (nemá to být kaše).
Kysané zelí taky slijeme a pořádně zamícháme se šťouchanými bramborami. Nakonec polijeme rozpuštěným máslem.

Kočičák je nejlepší jako příloha k pečeným masům.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kočičák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.