reklama
hledat uživatel
       

Kočičák

Tradiční a jednoduchá příloha k masům všeho druhu, rodinný recept.


  • 4,2

    19×

    4,2 19
  • 20 min

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Energetická hodnota

5440 kJ / 1299,3 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 775 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 005 hodnocení

Dokonalý hovězí biftek: Jak na to, aby byl opravdu šťavnatý?

11. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 730 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 819 hodnocení

Nestačí ani vychladnout! Vděčný hrníčkový recept na borůvkový koláč

10. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Recept na domácí tvarohové nanuky krok za krokem

9. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 604 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 777 hodnocení

Rajčata v receptech: Rajčatové polévky, omáčky i báječné saláty

9. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 674 hodnocení

Jak využít zeleninu ze zahrádky? Zkuste recept na pravé maďarské lečo

8. 7. 2020

Postup přípravy

Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme doměkka v osolené vodě se špetkou kmínu.

Mezitím si v kastrolu dozlatova osmahneme cibulku nakrájenou na proužky.

Vařené brambory slijeme, ještě horké přidáme k cibulce a šťouchadlem nahrubo rozmačkáme (nemá to být kaše).
Kysané zelí taky slijeme a pořádně zamícháme se šťouchanými bramborami. Nakonec polijeme rozpuštěným máslem.

Kočičák je nejlepší jako příloha k pečeným masům.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kočičák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.