reklama
hledat uživatel
       

Knedlíky z housek

K těmto žemlovým knedlíkům se bude hodit dušené kyselé zelí nebo houbová smetanová omáčka.


  • 3,0

    568×

    3 568
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Žemle nakrájíme na kousky a zalijeme 400 ml horké vody a smetanou a necháme 15 minut máčet.Mezitím cibulku osmahneme na másle, namočené žemle potom rozdrobíme na menší kousky, přidáme k nim cibuli, bylinkovou sůl, žloutek a sekané bylinky. Z těsta vytvarujeme 8 knedlíků, které vaříme nezakryté v osolené vodě tak 12-15 minut.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Knedlíky z housek

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.