Jednoduchý oběd nebo večeře, když vám zůstane kousek knedlíku.
Hodnocení
2.9
/ 5 (21x)
Doba přípravy
15 min
Chutnalo
4x
Ingredience
3-5 ks
vejce
5 plátků
šunka
100 ml
mléko
5 plátků
eidam
5 plátků
knedlík
podle chuti
sůl
hořčice
kečup
tatarská omáčka
čalamáda
Postup přípravy
Na pánev dáme asi lžičku oleje, knedlík nakrájíme na kolečka, na oleji opečeme z jedné strany. Otočíme na druhou stranu, poklademe plátky šunky a sýra. Necháme opéct a zalijeme vejci rozšlehanými s mlékem a solí. Knedlíkovou pizzu opečeme z obou stran.
Na hotovou knedlíkovou pizzu dáme podle chuti kečup, hořčici, tatarku. Na to čalamádu a už si jen pochutnáváme.