Knedlík s vejcem

20 min | hlavní chod | 1 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 5733x
Oběd nebo večeře ze staršího knedlíku.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Knedlíky si nakrájíme na kostky. Na pánvi rozehřejeme olej a na něm je za stálého míchání pomalu opečeme do lehkého zrůžovění. Zalijeme osolenými a opepřenými rozšlehanými vejci. Pečeme pomalu a až je spodní strana opečená, tak obrátíme a dopečeme druhou stranu.

Knedlík s vejcem pečeme na teflonové pánvi, abychom mohli opékat na menším množství oleje.

Množství je na 1 porci. Knedlík s vejcem obložíme čerstvou nebo sterilovanou zeleninou a podáváme na oběd či večeři.

autor receptu:

Knedlík s vejcem

Počet přidaných receptů: 140

Ingredience

na porci

Energetický příjem

Knedlík s vejcem - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 2995 kJ / 715,4 kCal (na 1 porci)
4,2
skvělý recept
10 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Knedlík s vejcem

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Knedlík s vejcem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept