reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Kmínový bůček pečený na černém pivu

Recept na vepřový bůček pečený s kmínem a podlévaný černým pivem.


  • 3,9

    11×

    3,9 11
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 824 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 045 hodnocení

Svatomartinská vína - připijte si mladým vínem z podzimní sklizně

1. 11. 2020

Bábovka

4,7 1 765 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 857 hodnocení

Jak na kynuté těsto?

31. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 222 hodnocení

Recept na zelňačku s klobásou krok za krokem

31. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 804 hodnocení

Palačinkový dort krok za krokem

31. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 298 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 706 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši

30. 10. 2020

Postup přípravy

Vepřový bok omyjeme, osušíme a zbavíme vrchní kůže.

Sádlo na povrchu bůčku nařízneme na kostičky. Povrch nasolíme
a zasypeme kmínem.

Troubu předehřejeme na 200 °C.

Připravený bok vložíme do pekáčku, podlijeme pivem a pečeme. Prvních 20 minut pečeme na 200 °C, pak teplotu stáhneme na 150 °C a pečeme ještě hodinu. Během pečení neustále přeléváme pivním výpekem.

Takto upečený vepřový kmínový bůček na černém pivu podáváme jak hlavní chod s čerstvým chlebem. Výborně chutná i s houskovým knedlíkem a zelím.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Kmínový bůček pečený na černém pivu

    Celkový počet komentářů: 1

    • stavros666
      stavros666

      Kmínový bůček pečený na černém pivu

      Moc děkuji za inspiraci.Upekl jsem ho podle receptu,velice jednoduché a přitom též velice chutné.Jen jsem bůček přes noc naložil ještě v česneku a masíko se jen rozplívalo v puse.K němu jsem udělal domácí kysané zelíčko a bramborové klouzáky s bylinkama,přidal jsem na porcičku trochu rozsekaného rýmovníčku se štipcem chilli.Jen se po obědě " zaprášilo " .Současně posílám fotografie tohoto speciálo obídku a přeji všem dobré pošušňáníčko....///

      14.09.2019 11:18:50


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Kmínový bůček pečený na černém pivu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.