reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Klasický guláš bez míchání

Recept na obyčejný guláš, ale s pohodlnějším způsobem přípravy.


  • 3,4

    11×

    3,3 11
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Oloupanou cibuli také nakrájíme. Česnek oloupeme.

Maso s cibulí a česnekem vložíme spolu s ostatními surovinami a kořením do hrnce na pečení a promícháme. Hrnec potom důkladně přikryjeme alobalem a guláš bez míchání pečeme při 250 °C asi 1,5 hodiny, až je maso měkké. Během pečení guláše nemícháme, nesolíme a nesundáváme alobal!

Klasický guláš bez míchání podáváme s rýží, bramborem nebo těstovinami - podle toho, co nám chutná.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Klasický guláš bez míchání

    Celkový počet komentářů: 3
    • Radecek
      Radecek

      Z guláše vrabec

      A stačí dát jen o trochu méně vody a je z toho výborný Moravský vrabec :-) Tak se to alespoň povedlo mě :-)

      21.08.2012 21:59:28

    • batina
      batina

      guláš m%namka

      Tento recept znám a vařím ho už dlouho. Je to nejlepší guláš, jaky jsem jedla. vrodině už jiný nechtěj. TAk dobrou chuť!!! ?Martina

      31.07.2010 23:04:23

    • Roleta
      Roleta

      guláš bez míchání

      Rychlé, opravdový guláš. Dávám přednost ale klasickému postupu.

      31.07.2010 10:08:13


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Klasický guláš bez míchání

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.