reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

Postup přípravy

Teplé nastrouhané brambory smícháme se solí, moukou, vejcem. Vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme 4 stejné válečky. Vaříme asi 20 – 25 minut v osolené vodě.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Klasické bramborové knedlíky

Celkový počet komentářů: 65
  • Bedrich Stauber
    Bedrich Stauber

    Mohou byt na prvchu..

    lehce oslizle.... :-)

    26.08.2011 17:31:19

  • Mahulena
    Mahulena

    povrch knedlíku

    Dobrý den, ráda bych se zeptala jak zabráním slizkému povrchu na knedlících. Povrch knedlíku vypadá nevábně a nedaří se mi udržet jej hladký.

    29.04.2009 11:59:43

    • Katka
      Katka

      Re: povrch knedlíku

      Knedlík před vložením do hrnce zarolujte do ubrousku nebo utěrky tak, aby oba konce utěrky vykukovaly mimo hrnec a bylo je za ně možné uchopit při vyjmutí z hrnce (nejlépe je omotat kolem uší hrnce). Knedlík se pak během varu nemusí otáčet a na povrch bude krásně matný a nerozšklebí se. Je to osvědčená metoda mé (a možná i jiných) babičky a nikdy nezklamala :-)

      29.08.2010 18:34:00

    • chytrak
      chytrak

      Re: povrch knedlíku

      tak si tam nedavejte ten sliz.

      28.03.2011 13:28:12

    • Boberka
      Boberka

      Text komentáře byl smazán.

      Text komentáře byl smazán.

      28.07.2011 20:26:18

Nalezeno receptů: 65

Přidat příspěvek k receptu Klasické bramborové knedlíky

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.