reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Klasická vídeňská roštěná

Celkový počet komentářů: 6
  • Antonín
    Antonín

    Kurvy americký !!!

    Kurvy americký. Nepočítám jen Vietnam ale to je plno států kde tady ti Ušáci válčili ale hlavně kradli !!!! Smrt USA a všem kdo jim pomáhá !!!

    16.02.2019 11:47:04

  • Daninek
    Daninek

    Dobrý den,
    píšete, že přikládáte jako samostatný recept výrobu oné pochoutky - cibulky, ale četla jsem to snad 3x, ale nikde to nevidím. Asi ty kroužky udělám klasicky.... Myslela jsem, že znáte nějaký zcela jiný postup či přípravu.

    07.09.2016 22:45:56

    • mava
      mava

      Re: CIBULKA

      resil jsem stejny problem, az se mi podarilo najit original tohoto receptu na apetitu .. :)

      http://www.apetitonline.cz/tip y-triky/4013-recept-na-vikend- videnska-rostena.html

      vc. cibulovych krouzku:

      Oloupejte jednu větší cibuli a nakrájejte ji na kolečka silná jen 2–3 mm. Jednotlivá kolečka rozeberte na prstýnky. V misce promíchejte 100 g hladké mouky a špetku soli. Přidejte kroužky cibule a důkladně je v mouce obalte. V malém kastrůlku rozehřejte olej, mělo by ho být aspoň 3–4 cm na výšku. Jakmile okamžitě zpění, když do něj vhodíte špetku mouky, můžete začít smažit. Naberte do hrsti cibulové prstýnky a vyklepejte z nich přebytečnou mouku, pak je přeneste do oleje a ihned promíchejte třeba vidličkou. Nechte chvíli smažit do zezlátnutí, občas zopakujte promíchání. Pozor, aby se cibule nepřipálila, jakmile dosáhne tmavě hnědé barvy, chutná nepříjemně hořce. Usmaženou cibulku vyjměte malým cedníkem nebo děrovanou lžící na talíř vyložený papírovou utěrkou – ta odsaje přebytečný tuk – a pokračujte ve smažení zbývající cibule. Vídeňskou cibulku servírujte lehce vychladlou, bude křupavější.

      06.01.2017 13:00:11

  • lednimedvidek
    lednimedvidek

    Dobré, ale

    když se dělá více kusů masa, než se vejde na běžnou pánev, tak se ta hořčice spálí. Takže jsem musela olej s výpekem spláchnout a pak postavit chuť omáčky na vývaru a nové hořčici. Jo, víno jsem nahradila pivem a taky to bylo moc dobré. Zařazuji do jídelníčku.

    04.09.2016 12:39:45

Nalezeno receptů: 6

Přidat příspěvek k receptu Klasická vídeňská roštěná

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.