reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Kefírové krkonošské kyselo

Jednoduchý recept na výrobnou houbovou polévku s kefírem.


  • 2,3

    2,3 6
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Houby očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli pokrájíme na půl kolečka. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Nakrájené houby přivedeme k varu a přidáme pokrájenou cibuli, bobkový list, nové koření a sůl. Necháme vařit do změknutí hub a následně přidáme nakrájené brambory s kostkou masoxu.

Jakmile brambory změknou, přilijeme 0,5 l kefíru. Opět přivedeme k varu, přimícháme 2 rozkvedlaná vejce. Vedle si mezitím necháme převařit cca 2 - 3 lžíce octa a přidáme do polévky.

Kefírové krkonošské kyselo podáváme s čerstvým pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Kefírové krkonošské kyselo

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.