Vařené kedlubny plníme směsí mrkve, sýra, čerstvých bylinek a hrášku a zapékáme v kedlubnové dužině se smetanou.
0.3 lžičky | cukr |
- - | sůl |
1 lžíce | vývar |
4 ks | vejce |
250 ml | smetana |
0.5 svazku | pažitka |
200 g | mrkev |
8 ks | kedluben |
- - | mletý pepř |
1 svazek | kerblík |
50 g | eidam |
200 g | hrášek mražený |
autor 100
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena